E-Katalog
tr en

2021 Ev Dekorasyonu Trendleri ile Evinizi Baştan Yaratın

Bir ev söz konusu olduğunda hiç şüphesiz herkesin aklında öncelikle kendini rahat hissedebileceği sıcak bir yuva gelir. Ancak eviniz aynı zamanda sizin tarzınız ve buna bağlı olarak da aynanızdır. Evinizin sizi tanıması, size uyum sağlaması ve sizi yansıtması oldukça önemlidir. Hem konforlu hem de son moda bir eve sahip olmayı kim istemez ki? Bunun için evinizde demode eşya ve tasarımların yenilenmesi gerekebilir. Moda ve konfor söz konusu olduğunda renkler, malzemeler, mobilyalar, tablolar, modeller ve konseptler başta olmak üzere her şey son derece önem kazanır. Çok sevdiğiniz evinize yeni ve son moda bir görünüm vermek için yeni trendlere göz atmalısınız.


Evinizde Kullanabileceğiniz En Trend Renkler

Renk dünyası adı gibi o kadar renkli bir dünya ki hemen her sene yeni moda renk yelpazelerini evlerde görmeniz mümkün. Renk söz konusu olduğunda, hangi odada kullanacağınız, sakin mi yoksa canlılık mı istediğiniz, tek renk mi yoksa birden fazla renkten oluşan bir harman mı istediğiniz, duvar için mi yoksa mobilyalar için mi soruları her zaman gündeme gelir.

-Nötr Renkler
Nötr renkler, kolay bir biçimde farklı renklerle uyum etkileşimine girecek renklerdir. Gri, beyaz ve bej gibi renkleri içeren nötr renkler, hemen her renkten mobilyalarınızla uyum sağlayabilir. Ortama özel olarak sıcak veya soğuk bir hava vermek istemiyorsanız, özellikle de minimalist tasarıma sahip evlerde 2021 yılında nötr renkleri görmeye devam edeceğiz.
-Deniz Mavisi,

-Mercan Yeşili, Zerdeçal Turuncusu
Nötr renklerle birlikte odanızı istediğiniz gibi harmanlayabileceğiniz 2021’in trend renkleri deniz mavisi, mercan yeşili ve zerdeçal turuncusu olarak karşımıza çıkıyor.


Minimalist Tablolar

Minimalist tabloların evlerdeki kullanımı viral bir şekilde hızla yayılmaya devam ediyor. Bu tablolar genellikler bilgisayar ortamında tasarlanmış ve ucuz fiyatlarla erişilebilir tablolar oluyorlar. Minimalist tablolarınızı bir grup oluşturacak şekilde duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Ayna ve farklı aksesuarlarla da kombinleyebilirsiniz. Minimalist tablo kullanmanız evinize gözle görülür bir modernlik katacaktır.


Dekorasyonda Endüstriyel Stil

2021 yılında ev dekorasyonunda endüstriyel stil dominasyonu göreceğiz. Açıkta kalmış borular, metal mobilyalar, beton zeminler ve tuğla duvarlar 2021 yılında evlerimizi süsleyen en önemli dekorasyon unsurları arasında yer alıyor.


Ahşap Tavan ve Duvar Kaplamalar

Alışılmışın çok dışında bir tarz 2021 yılında bizleri bekliyor. Sürdürülebilir ve doğal malzeme kullanımının giderek artmasıyla ahşap artık sadece zeminde değil duvarlarda ve tavanlarda da karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra bambu gibi farklı ekolojik malzemelerin kullanımı da aynı oranda artıyor.


Vintage Detaylar

Son birkaç yılın trendlerinden olan Vintage 2021’de de trendlerde kalmaya devam ediyor. Özellikle konsept severlerin tercihlerinden olan Vintage, eski zamanların modalarını modern zamanlara uyarlayarak adeta bir zaman yolculuğu vadediyor.


Rustik Dekorasyon

Evinize girdiğinizde kendinizi şehirden uzak bambaşka bir yerde bulmak ister miydiniz? Rustik dekorasyon, egzotik stillerin otantik bir biçimde uygulanmasıyla dokunduğu yeri adeta başka bir yer haline getiriyor. Rustik dekorasyonu tüm evinize uygulamak yerine belli başlı köşelerde veya bazı odalarda kullanma yolunu da seçebilirsiniz.


İşlevsellik Her Zaman Trend

İşlevsellik günümüzde en büyük trend. Amacı olmayan tasarım ve eşyalar hızla geride kalıyor. Büyükanne ve büyükbabanızın evindeki müze gibi görünen odaları hatırlayın, eksik olan tek şey "dokunmayın" yazılı bir uyarı levhasıydı. Bugün artık trend bu değil. Evinizdeki her eşyanın, her köşenin, her mobilyanın ve her dekorun tadını çıkartmaya ve kendi konforunuz için kullanmaya çalışın.